Jacobs Utvalgte Dripcake bringebær

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Jacobs Utvalgte Dripcake bringebær

Jacobs Utvalgte Dripcake bringebær

MENY_Jacobs Utvalgte LOGO lavoppl.JPG

Jacobs Utvalgte-serien består av produkter med premium kvalitet som har det lille ekstra. Jacobs Utvalgte Dripcake bringebær er en høy sjokoladekake med bringebær, pyntet med sjokoladedråper ned på sidene. Kaken er bakt med sjokoladebunner, bringebærkrem og hele bringebær - toppet med sjokoladekrem.

kr 689,- (15 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Bunn består av:

(sukker, hvetemel, egg, rapsolje, vann, tørket glukosesirup, fettredusert kakaopulver, modifisert potetstivelse (E1414), mysepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, vegetabilsk emulgator (E481, E471), stabilisator (E466, E412), aroma)

Bringebærkrem består av:

28,2 % (kremfløte, vann, sukker, glukose, gelatin (storfe), bringebærjuice, surhetsregulerende middel (E330), bringebærbiter (10 %), rødbetekstrakt, naturlig aroma, salt)

Sjokoladekrem består av:

25,8 % (sukker, smør, vann, kakao, maisstivelse, aroma (vanillin), kaffe), bringebær (3,6 %)

Ganache består av:

1,8 % (kremfløte, kakaomasse, sukker, kakaosmør, vegetabilsk emulgator (E322-soyalecitin), vaniljearoma)

Pynt kan bestå av:

(dekstrose, sukker, rismel, glukosesirup, overflatebehandlingsmiddel (E904), farge (E172, E171, E100), kokosolje, aroma, salt, syre (E330)).

Kan forekomme spor av: Nøtter.

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1534/366
Fett g
21.8
Mettede fettsyrer g
10.8
Karbohydrater g
39.3
Sukkerarter g
33.0
Kostfiber g
1.1
Protein g
2.9
Salt g
0.2
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer