Oreokake

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Oreokake

Oreokake

Lag på lag med gode smaker og kontrast i konsistens – Oreokaken blir raskt en favoritt!

Bunnen er laget av knust Oreokjeks, under et lag med frisk ostekrem som er toppet med fløtekrem tilsatt sjokolade. Kaken er pyntet med et godt dryss knuste oreokjeks.

En delikat kake som raskt blir en favoritt til både små og store kakeanledninger.

Holdbarhet: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Ostekrem består av:

(sukker, fløte, kremost 14,9 % (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (E410, E412), syrekultur), vann, yoghurt, mysepulver, dekstrose, gelatin (svin), maisstivelse, glukosesirup, modifisert stivelse (potet), salt, fortykningsmiddel (E440, E466), emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202) og vaniljearoma)

Sjokoladekrem består av:

(fløte, sukker, vann, kakaomasse, kakaosmør, helmelkspulver, mysepulver, dekstrose, gelatin (svin), glukosesirup, modifisert stivelse (potet), salt, emulgator (E322 (soyalecitin)), vaniljearoma)

Kjeksbunn og pynt består av:

(hvetemel, meierismør, sukker, palmeolje, kakaopulver, hvetestivelse, glukose-fruktosesirup, hevemiddel (E501, E503, E500), salt, emulgator (E322 (soya/solsikke)), aroma (vanillin)).

Kan forekomme spor av: Egg, nøtter.

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1592/380
Fett g
24.1
Mettede fettsyrer g
15.1
Karbohydrater g
37.4
Sukkerarter g
28.9
Kostfiber g
0.7
Protein g
3.3
Salt g
0.3
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.