Salt karamellkake

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Salt karamellkake

Salt karamellkake

En kake med mye smak!

Kombinasjonen av søt karamellmousse, salt karamellganache og saftig mandelbunn gir kaken en fyldig og god smak. Karamell har fått sin renessanse, gjerne kombinert med salt som gjør at smakene får utfoldet seg.

En delikat kake som raskt blir en favoritt til både små og store kakeanledninger.

Denne kaken er bakt uten gluten. Siden den bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

Holdbarhet: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

kr 749,- (15 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Kake består av:

(fløte, sukker, mandler, kakaosmør, eggehvite, helmelk, skummetmelkpulver, mysepulver, vann, melkefett, eggeplommer, meierismør, salt, gelatin (storfe), vegetabilsk emulgator (E322 - solsikkelecitin), naturlig vaniljearoma)

Pynt kan bestå av:

(sukker, kakaomasse, -smør og -pulver, melkepulver, laktose, mysepulver, melkeprotein, rismel, salt, veg. olje (palme, palmekjerne, kokos), smørolje, glukosesirup, emulgator (E322 soya/solsikkelecithin), aroma (vanilje), glyserol, konsistensmiddel (E414, E440, E476), surhetsregulerende middel (E330), farge (E100, E120, E133, E151, E153, E155, E160ac, E162, E163, E170, E172), ekstrakt (spirulina, spinat, gulrot, carthamus), overflatebehandlingsmiddel (E904), konserveringsmiddel (E202)).

Kan forekomme spor av: Gluten, andre nøtter

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1762/421
Fett g
29.1
Mettede fettsyrer g
14.4
Karbohydrater g
32.7
Sukkerarter g
32.0
Kostfiber g
1.0
Protein g
7.1
Salt g
0.3
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.