Frister og levering

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Frister og levering

Siste frist for å bestille kake for levering den påfølgende dagen er kl. 12.00. Merk deg at om du bestiller kake til en mandag er fristen kl. 12.00 fredagen før du henter i butikk. Du kan bestille kake med henting til alle dager, med unntak av søndager. Dette gjelder også selv om du bestiller kake til en butikk som har søndagsåpent. Kakene på kakebutikk.no kan bestilles for henting i mange av landets Joker-butikker.

Du kan bestille kake 30 dager fram i tid på kakebutikk.no.

Våre konditorer legger siste hånd på verket i konditoriet dagen før kaken din leveres til butikk. Kaken fraktes direkte fra ditt lokale konditori, tidlig om morgenen, og ankommer butikk før åpningstid.

Kaken kan dermed hentes i hele butikkens åpningstid på valgte leveringsdag. For å finne åpningstidene til din butikk, se joker.no.

Skal du bestille bryllupskake eller en kake som er spesiallaget med eget design, anbefaler vi deg å være ute i god tid. Ta kontakt med kake@bakehuset.no for priser og frister.

festbilde_kompr.jpg

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer